返回列表 回復 發帖
小玲師姐!!!
風花雪月回來,有無手信派街坊???
原帖由 VR2UVD 於 2008-8-4 09:35 發表
小玲師姐!!!   風花雪月回來,有無手信派街坊???   
~~~哈哈~~~有呀, 帶左個劉三姐拋既綉球返嚟, 你岩唔岩丫 ;P ;P
~~~你個檔口好好生意喎 :lol :lol :lol :lol
~~~魑魅魍魎~~~
原帖由 小玲 於 2008-8-4 09:14 發表

~~~係呀係呀   佢口甜舌滑, 所以我同佢起左個新 callsign 叫 油咀 哥哥呀   :P
小玲姐,得知 9日可能見到妳,開心到訓唔著幾日.
我們是為人民服務的,只要你提出,我們就依你的意見去做.

回復 #35 VR2UVD 的帖子

桃花極重?是什麽桃花呀?好定懷?
原帖由 VR2ZYB 於 2008-8-4 12:43 發表 小玲姐,得知 9日可能見到妳,開心到訓唔著幾日.
~~~ 9 日 見到我  
~~~ 9 日 10 日兩日我都係有約, 不過好似同你無乜關連喎, 你點會見到我呀   
~~~魑魅魍魎~~~

回復 #46 VR2VLL 的帖子

桃花重,有好有唔好。看個人命格可否配合運用,配合得好的話可以左右逢源,萬事大吉。如配合不好的話,咪即是桃花劫,"為女癲,為女亡,為女走進雜差房。"
如你命盤來比較,是配合較差的一種,但又不是最差。不過,仍然要留意,色字頭上一把刀。 :lol
祝君好運.....

回復 #48 VR2UVD 的帖子

色字頭上一把刀......:L
原帖由 小玲 於 2008-8-4 16:22 發表

~~~ 9 日 見到我  
~~~ 9 日 10 日兩日我都係有約, 不過好似同你無乜關連喎, 你點會見到我呀   
9 日 有個會庆,傳你可能會出席,我便托人同我用千方百計都要買張餐券,.
我們是為人民服務的,只要你提出,我們就依你的意見去做.
原帖由 VR2ZYB 於 2008-8-5 00:18 發表 9 日 有個會庆,傳你可能會出席,我便托人同我用千方百計都要買張餐券,.
~~~啊~~~會慶
~~~哈哈哈哈~~~如 uvd 師兄所批, 哥哥口甜舌滑, 得人愛戴, 當不愁寂寞
~~~我都係留番嚟睇會慶花絮好過喇
~~~魑魅魍魎~~~
哈哈哈!油雞口甜舌滑